Ας γνωρίσουμε την εταιρεία

Η οικογένεια Τσώτου δραστηριοποιείται στο χώρο του οίνου, με το πρώτο παραδοσιακό οινοποιείο από το 1928, ενσωματωμένο στο πανέμορφο φυσικό τοπίο από ιδιόκτητους αμπελώνες συνολικής έκτασης 500.000τμ. Ο εκσυγχρονισμός του οινοποιείου το 1996 με την ονομασία πλέον “Κορινθιακή οινοποιία Α.Ε.” απογείωσε το χονδρικό εμπόριο οίνου, με παραγωγική δυνατότητα που μπορεί να φτάσει και τους 5000 τόνους ετησίως.

Απο το 2013, η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της εμφιάλωσης για λογαριασμό της, μέσω της εταιρείας “Φ-οίνος”, φτάνοντας το κρασί και στον πιο απομακρυσμένο καταναλωτή. Η οικογένεια δραστηριοποιείται επίσης επί 20ετιας στο χώρο της συσκευασίας και εξαγωγής ελληνικών φρούτων, καθώς και με την παραγωγή και εξαγωγή όξους σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές με το όνομα “Iσθμιακή οξοποιία Α.Β.Ε.Ε.”.

Πρόκειται λοιπόν για έναν όμιλο επιχειρήσεων όπου η μακροχρόνια εμπειρία των συνιδρυτών των εταιρειών λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με την νέα γενιά των στελεχών που πλαισιώνουν την εταιρεία “Φ-οίνος”.